MIERE+CATINA=SANATATE INTR-UN BORCAN. Catina sau cum se mai numeste ginsengul romanesc acesta contine cantitati mari de vitamina C si este unul din cei mai puternici antioxidanti naturali.Catina contine vitaminile A,B1,B2,B6,E,P,K,F,fosfor,potasiu,magneziu,calciu,fier,sodiu,beta-caroten.Catina este folosita in tratarea ulcerului gastric si duodenal, diaree,urticarie,stari alergice,maladii neuroendocrinice, reumatism,afectiuni circulatorii si hepatice,anemii,alcoolism,stress,raceala,gripa si mentine sanatatea ochilor.PREPARARE intr-un borcan de 8oo g se pun fructele de catina spalate si e usuca pe un prosop se pune o treime din miere si 2 treimi de catina pana se umple borcanul, se lasa la macerat intre 7-10 zile la rece periodic se amesteca cu o lingura de lemn.ADMINISTRARE copii intre 7-10 ani cate o 1,2 lingurite pe zi, peste 7 ani cate 2 lingurite de 2 ori pe zi, adulti o lingura de 3 ori pe
zi.Se recolteaza in lunile august,septembrie,octombrie.